IFBB Bodybuilding & Fitness Trainer

Zentai NikiZentai Niki vagyok és személyi edzőként dolgozom. Kiskorom óta az életem fontos része a sport. Mint a legtöbb kislány balettal és szertornával indítottam a pályafutásom. A konditerem világába 17 éves koromban kerültem, ahol
megtaláltam a helyem. Bármilyen mozgásformáról is legyen szó mindig igyekeztem a maximumot kihozni magamból, küzdeni akarásom töretlen volt. A sport megtanított a kitartásra, szorgalomra, tiszteletre és, hogy sokkal több mindenre képes vagyok, mint ahogyan azt gondolnám.
Tanulmányaimat az IFBB Nemzetközi Szakedzőképzőjében folytattam, ahol 2013-ban személyi edző végzettséget szereztem.
Edzőként fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magam és figyelemmel kísérjem az új edzésformákat, „trendeket”, melyeket vendégeim és saját fejlődésem érdekében is alkalmazok.
Meggyőződésem, hogy rengeteg múlik azon, hogyan végezzük a gyakorlatokat. Nem a gyorsaságon, hanem a precíz , pontos kivitelezésen van a hangsúly. Mindenképpen fontosnak tartom, hogy ne egy általános séma alapján foglalkozzak a vendégeimmel, hanem a személyre szabott edzéstervet tartom eredményesebbnek. Edzéseim alatt maximális figyelmet fordítok a vendégeimre, a gyakorlatok helyes kivitelezésére, motiválom, segítem őket. Fontosnak tartom a jó légkör megteremtését is.
Az első konzultáció során felmért testi adottságok és célok alapján készítem el az egyéni edzéstervet. Emellett fontosnak tartom a helyes étrend betartását is, hiszen köztudott, hogy 70 % az étkezésen múlik. Vendégeimet személyre szabott étrenddel és táplálkozási tanácsadással nyújtok, ezzel is minden alapot megteremtve a maximális eredmény eléréséhez.
Célom, hogy azoknak, akik változtatni szeretnének a testükön és az életmódjukon minden segítséget meg tudjak adni, egy biztonságos és jó hangulatú edzés keretein belül.

Hívás
Térkép