Dézsy KlaudiaDézsy Klaudia

Személyi edző, fitneszmodell, tánctanár

Hat éves korom óta mozgom a sport világában. Jelenleg is aktív versenytáncos és fitness modell vagyok. A tánc mellett hiányzott egy másfajta mozgás. Mindig is érdekelt a konditermi edzés, Kiss Virág, mint egyik legnagyobb hazai példaképem hatására elvégeztem 2016-ban egy fitness instruktori képzést. Mivel a képzés után még mindig több és több tudásra vágytam jelentkeztem versenyzőnek Virág csapatába. Közel három éve része az életemnek ez a fajta edzés, Virágtól rengeteget tanultam, mint szakember mint pedig versenyző.
Jelenleg tudásom bővítése céljából a Testnevelési Egyetem hallgatója vagyok, az itt tanultakat szintén szeretném az edzésekben kamatoztatni.
Közel 17 év versenyzői múlttal, rengeteg sport sérülésen túl vagyok, többek között gerincsérvvel is már 4-5 éve együtt élek és tudatosan edzek. Nagy hangsúlyt fektetek a prevencióra.
Személyi edzések mellett, hatalmas büszkeség számomra a csoportos órám FantASStic, ami egy fenék centrikus saját testsúlyos, súlyzós és szalagos gyakorlatokkal teli, magas intenzitású fenék gyilkos óra. Tánc mellett nagyon vékony voltam, nem voltam egyáltalán formás. Az évek alatt rájöttem mik azok a gyakorlatok, amik leginkább formálják a feneket, ezeket sűrítem bele az órámba. Ha szeretnél brutális izomlázat érezni próbáld ki.

Hívás
Térkép