Both Hunor

Both Hunor

1991-ben születtem Csíkszeredán, Erdélyben. A sport mindig is az életem részét képezte. 3 éves korom óta biciklizem, 5 éves korom óta a családom hatására a téli sportok is nagyon közel állnak hozzám, síeléssel kezdtem, majd később a kutyaszánhajtás mint versenysport lett életem része, melynek keretein belül többszörös országos bajnoki illetve európa bajnoki címet is magaménak tudhatok a 2006-2012 közötti aktív versenyzésem alatt!

2010-ben léptem először edzőterembe, akkor nagyon megfogott ez a világ, folyamatosan, gyakorlatilag 2-3 egy-két hetes megszakítást leszámítva járok edzésre, folyamatosan képzem magam e téren! 2018-ban Kökény Bélával kezdtem el együtt „dolgozni” ő lett a mentorom, mesterem, tanítóm, mint Magyarország egyik legjobb testépítője rengeteget tanultam tőle, továbbá 2019-ben végeztem a Weider Professionál Fitness Trainer Fitness-Testépítő Sportoktató szakán, ahol szintén kiváló oktatóktól tanulhattam, úgy elméletet mint gyakorlatot!

Maximalista személyiségemnek és kitartásomnak köszönhetően mindig elértem azt amit akartam, úgy a sport mint az élet más területein, és szívesen segítek Neked is, tudásommal, motivációval céljaid elérésében! Keress bizalommal!

– tömegnövelés

– szálkásítás

– alakformálás

– álloképesség javítás

– személyreszabott étrend

Hívás
Térkép