Trx, Kinesio, Masszázs

SONY DSC

2010 óta foglalkozom profi sportolókkal. Teljes körű felkészítésüket szoktam megtervezni és levezetni, illetve szinten tartásban és a rehabilitációban nyújtok első osztályú segítséget számukra. Az erőnlét és dinamikaedzésekhez a megszokott eszközökön kívül TRX-et is használok melynek köszönhetően rendkívül gyors, ugrásszerű a teljesítmény növekedése.  Rehabilitációhoz a masszázs, gyógytorna és az elektro-mágnese terápia mellé Kinesio Tape-et is használok. Ezek együttes hatása lenyűgöző gyorsasággal állítják vissza a sportolókat az eredeti (vagy annál is jobb) állapotba.

Nálam a felkészítés során a játékos van teljesen előtérben. Adottságait, fizikai állapotát, erőnlétét figyelembe véve állítom számára össze a tökéletes programot és érjük el vele a kiválasztott célt. Legyen szó felkészítésről vagy akár rehabilitációról, célom nem változik: tökéletes fizikai állapotba hozni a játékost. A program keretében mindig arra fordítom a legnagyobb figyelmet amire a játékosnak a legnagyobb szüksége van, de természetesen a többi fejlesztendő területről sem felejtkezem, hogy a fejlődés teljesen harmonikus legyen.

Főbb szakterületeim:

  • TRX

A funkcionális tréning esztétikailag is átformálja a testet, harmonikusan kidolgozott izomzatot, jobb izom-egyensúlyt eredményez, fejleszti az állóképességet és a stabilitást. Bármilyen sportágra felkészíti a testet és segítségével csökkenthetők a sportsérülések száma. Az edzés hatékonyságát természetesen növeli a helyes táplálkozás és a rendszeresség itt is alapvető fontosságú.

  • Kinesio Tape

A Kinesio Tape technikát sikeresen alkalmazzák a következő esetekben: keringési probléma duzzanat esetén, gyengült izom esetén, fájdalomcsökkentés céljából, ízületi mozgásterjedelem növelés céljából, sérült idegek esetén, instabilitás támasztásához és nyirokkeringési problémáknál. A technika ezen kívül akut fájdalomra, hegkezelésre, nagyobb fizikai megterhelés esetén megelőző stabilizálásra, vagy sportversenyek előtt (ha engedélyezett) a sérülések elkerülésére alkalmazható. Többéves tapasztalatom alatt rengeteg magánszemélynek (nem csak sportolóknak) segítettem vele.

  • Elektro-mágneses terápia

Sérülések, (zúzódás, bokaficam, húzódások és még rengeteg más) probléma kezelésére alkalmas, sokszor már az első kezelés után jelentős javulás tapasztalható, ez csupán a problémától függ. A mágnes jótékony hatását erősíti fel az elektromos impulzus, ezáltal az emberi szervezet sokkal gyorsabban kezdi meg a sérült rész rehabilitációját!

További szolgáltatásaim:

  • Edzésterv
  • Személyi edzés
  • Masszázs
  • Étrend

Remélem, tudok segíteni, keress bizalommal!