BioTechUSA

A BioTechUSA 1999 óta értékesít sportolók és az egészségükre odafigyelők számára minőségi étrend-kiegészítőket. Több mint 400 alkalmazottal, közel 110 franchise üzlettel és 62 országra kiterjedő forgalmazói hálózattal a sportcélú étrend-kiegészítők piacának fontos szereplői vagyunk. A minőségi szolgáltatás és minőségi termékek biztosítása érdekében a BioTechUSA csapatának valamennyi tagja képzési programokon vesz részt táplálkozás, sportcélú étrend-kiegészítők és sporttudományok terén. A BioTechUSA 330 különféle terméket kínál, amelyeket folyamatos fejlesztéssel és innovációval egyre tovább finomítunk. Minden termék szabályozott környezetben, biztonságos, doppingmentes és gondosan válogatott összetevőkből készül.

BioTechUSA 110 franchise üzlettel és 62 országra kiterjedő forgalmazói hálózattal 1999 óta a sportcélú étrend-kiegészítők piacának egyik fontos szereplője. A cég több mint 300 terméket kínál fitnesz- és hobbisportolóknak, élsportolóknak és egészségmegőrzőknek. Ezek között megtalálhatóak a főként az izomépítéshez, izommegtartáshoz köthető fehérjék, kreatinok és aminosavak, szénhidrát komplexek, a fogyást és alakformálást megkönnyítő testsúlykontroll-formulák, sportkiegészítők. A fogyasztókat vitaminok és ásványi anyagok széles választéka várja. Ezek között vannak multivitaminok – külön válogatás nőknek és férfiaknak, nagy dózisú C-vitamin, immunrendszer támogató készítmény, 12 ásványi anyagot tartalmazó ásványi anyag komplex, grapefruit- és szőlőmag-kivonat, lecitin, Omega3 és még sok más a szervezetünk számára nélkülözhetetlen támogató formula. Az állóképességi sportolók számára pedig egy komplett termékcsalád áll rendelkezésre Endurance néven.

Az üzletekben képzett személyzet várja a vásárlókat, a weboldalon pedig szakértők segítenek a megfelelő termék kiválasztásában, akik minden esetben személyre szabott, nemnek, életkornak és a kitűzött céloknak megfelelő megoldásokat kínálnak.A BioTechUSA küldetése az egészséges életmód és a sport népszerűsítése és támogatása, Magyarországon és külföldön számos kiemelkedő fitneszsportolót, élsportolót és olimpikont szponzorál.