Pólus Fitness Five & Gym

BioTechUSA

A BioTechUSA 1999 óta értékesít sportolók és az egészségükre odafigyelők számára minőségi étrend-kiegészítőket. Több mint 400 alkalmazottal, közel 110 franchise üzlettel és 62 országra kiterjedő forgalmazói hálózattal a sportcélú étrend-kiegészítők piacának fontos szereplői vagyunk. A minőségi szolgáltatás és minőségi termékek biztosítása érdekében a BioTechUSA csapatának valamennyi tagja képzési programokon vesz részt táplálkozás, sportcélú étrend-kiegészítők és sporttudományok terén. A BioTechUSA 330 különféle terméket kínál, amelyeket folyamatos fejlesztéssel és innovációval egyre tovább finomítunk. Minden termék szabályozott környezetben, biztonságos, doppingmentes és gondosan válogatott összetevőkből készül.

Pólus Fitness Five & Gym biotech usa

BioTechUSA 110 franchise üzlettel és 62 országra kiterjedő forgalmazói hálózattal 1999 óta a sportcélú étrend-kiegészítők piacának egyik fontos szereplője. A cég több mint 300 terméket kínál fitnesz- és hobbisportolóknak, élsportolóknak és egészségmegőrzőknek. Ezek között megtalálhatóak a főként az izomépítéshez, izommegtartáshoz köthető fehérjék, kreatinok és aminosavak, szénhidrát komplexek, a fogyást és alakformálást megkönnyítő testsúlykontroll-formulák, sportkiegészítők. A fogyasztókat vitaminok és ásványi anyagok széles választéka várja. Ezek között vannak multivitaminok – külön válogatás nőknek és férfiaknak, nagy dózisú C-vitamin, immunrendszer támogató készítmény, 12 ásványi anyagot tartalmazó ásványi anyag komplex, grapefruit- és szőlőmag-kivonat, lecitin, Omega3 és még sok más a szervezetünk számára nélkülözhetetlen támogató formula. Az állóképességi sportolók számára pedig egy komplett termékcsalád áll rendelkezésre Endurance néven.

Az üzletekben képzett személyzet várja a vásárlókat, a weboldalon pedig szakértők segítenek a megfelelő termék kiválasztásában, akik minden esetben személyre szabott, nemnek, életkornak és a kitűzött céloknak megfelelő megoldásokat kínálnak.A BioTechUSA küldetése az egészséges életmód és a sport népszerűsítése és támogatása, Magyarországon és külföldön számos kiemelkedő fitneszsportolót, élsportolót és olimpikont szponzorál.

Pólus Fitness Five & Gym Booster
Pólus Fitness Five & Gym multivitamin
Pólus Fitness Five & Gym étrendkiegészítők
Hívás
Térkép